home > pvc stolarija > ostale usluge


Podrška u svim fazama

PORTES je nova, dinamična, ekološki i tehnološki osviještena snaga na domaćem tržištu prozora. Od same odluke o osnivanju polazimo od stajališta da se suradnja s kupcem ne svodi na prostu relaciju izrada - ugradnja - naplata. Nastojimo izgraditi partnerski odnos, koji uključuje pomoć u planiranju, izboru profila i komponenti, pravilnu ugradnju prema najnovijim standardima i cjelovitu podršku tijekom uporabnog vijeka naših proizvoda.

Naši stručnjaci će vam napraviti izračun toplinske prolaznosti sklopa vanjske ovojnice i stolarije, pomoći u procjeni energetskih ušteda i ponuditi rješenja za održavanje zdrave mikroklime bez nepotrebnih gubitaka energije i smanjenja zvučne izolacije. PORTES zna kako.

 

PVC stolarija
 


Briga o okolišu i štednja energije

Očuvanje okoliša, održivost i minimalna potrošnja prirodnih resursa naše planete su obveza za svakoga tko je svjestan svoje odgovornosti za buduće generacije. Već dugi niz godina to je središnji motiv koji stoji iza Kömmerling programa PVC profila. Tako se, primjerice, za stabiliziranje sirovog materijala više ne koristi olovo nego kalcij i cink koji su prihvatljivi za okoliš - zaštićena greenline tehnologija.

Nenadmašne izolacijske vrijednosti PVC stolarije pomažu u smanjenju troškova za grijanje i hlađenje i smanjuju emisiju CO2 u naš zajednički životni prostor. Birajući PORTES PVC prozore i vrata i vi postajete dio europske ekološke elite.

 
Portes 2017 © :: powered by profine Croatia :: Buzz Guerrilla Design