home > pvc stolarija > rolete i grilje


Estetika i dodatna zaštita

PVC rolete PORTES namijenjene su svim situacijama ugradnje, bilo da se radi o novim objektima ili adaptacijama. Možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok izbor boja. Tu je i integrirani komarnik kojeg je moguće ugraditi i naknadno, bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta. Osim toga, vrlo je jednostavna za montažu na sve prozorske sustave uobičajene na tržištu.

PORTES rolete zadovoljavaju najstrože europske propise o štednji energije i idealne su u kombinaciji s našim prozorima i kliznim stijenama. Kutija nakon ugradnja može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja izvana i/ili iznutra.

 

PVC stolarija
 


Šarm i karakter

Grilje i škure uljepšavaju vašu kuću dajući joj poseban šarm i individualan karakter. Porijeklo im je u toplim krajevima razmaženim suncem Mediterana i danas možemo bez pretjerivanja govoriti o klasičnoj ljepoti grilja i škura.

Pri izboru iz našeg programa pomoći će vam široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta. Također, možete birati između pokretnih ili fiksnih lamela. PORTES PVC grilje i škure zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni materijal - iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničenu trajnost.

 
Portes 2017 © :: powered by profine Croatia :: Buzz Guerrilla Design