home > pvc stolarija


Više od prozora

Prozore i vrata prati reputacija “glavnog krivca” za nekontrolirano propuštanje zraka, a time i za najveće energetske gubitke objekta. Tri su ključna elementa koji u podjednakoj mjeri utječu na kvalitetu: kvalitetni profili, stakla i okovi, zatim sama proizvodnja prozora i na kraju njihova ugradnja. Ako bilo koji od ta tri elementa nije odrađen kako treba, krajnji korisnik neće dobiti očekivani rezultat.

Ulaganje u nove prozore treba povećati dugoročnu vrijednost vaše imovine. Odlukom za PORTES stolariju zajamčena vam je najviša kvaliteta koja se isplati na duge staze. Odabrali ste dizajn koji se odlikuje svojom neprolaznom elegancijom i estetskom privlačnošću, a znatne uštede energije, osim povećavanja vrijednosti vašeg doma i stvaranja trajne udobnosti za vašu obitelj, ukazuju i na vašu brigu o okolišu.

 

 


Briga o okolišu i štednja energije

Očuvanje okoliša, održivost i minimalna potrošnja prirodnih resursa naše planete su obveza za svakoga tko je svjestan svoje odgovornosti za buduće generacije. Već dugi niz godina to je središnji motiv koji stoji iza Kömmerling programa PVC profila. Tako se, primjerice, za stabiliziranje sirovog materijala više ne koristi olovo nego kalcij i cink koji su prihvatljivi za okoliš - zaštićena greenline tehnologija.

Nenadmašne izolacijske vrijednosti PVC stolarije pomažu u smanjenju troškova za grijanje i hlađenje i smanjuju emisiju CO2 u naš zajednički životni prostor. Birajući PORTES PVC prozore i vrata i vi postajete dio europske ekološke elite.

 
Portes 2017 © :: powered by profine Croatia :: Buzz Guerrilla Design