home > pvc stolarija > prozori i vrata


I više od očekivanog

Što očekujemo od prozora? Monogo toga: da beskompromisno ujedinjuju vrhunsku kvalitetu, izvanserijska statička svojstva, visoku energetsku učinkovitost i uštede na troškovima za grijanja, izvrsnu zvučna izolaciju i pouzdanu zaštitu od provale.

PORTES u proizvodnji PVC stolarije koristi najsuvremenije sustave profila renomiranog njemačkog proizvođača Kömmerling koji ispunjavaju sve gore navedene zahtjeve, i sve to uz bezvremensku estetiku kroz veliki broj izvedbenih varijanti. Gotovo su neograničene mogućnosti oblikovanja: širok spektar boja, kombinacija s aluminijem i završnih obrada - ukratko, radi se o sveobuhvatnom programu prozora i vrata koji omogućuje krajnju individualizaciju i ne ostavlja ni jednu vašu želju neispunjenom.

 

PVC stolarija
 


Neponovljiva individualnost vašeg doma

Vizualno 'vitki' profili i optimalne dubine ugradnje čine našu stolariju idealnim rješenjem, kako za projekte renoviranja, tako i za novogradnju, a visokokvalitetne površine su otporne na vremenske utjecaje i lako se čiste.

Prepoznatljiv i krajnje individualiziran izgled fasade želja je svakog vlasnika. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna. Dakako, osim vrhunskih prozora i vrata, PORTES vam nudi i savršeno kompatibilne sustave kliznih stijena, roleta, grilja i škura.

Odlukom za naše proizvode stvarate sebi i svojoj obitelji zdravo i ugodno životno okruženje i trajno podižete vrijednost svog doma.

 
Portes 2017 © :: powered by profine Croatia :: Buzz Guerrilla Design