home > pvc stolarija > klizne stijene


Za prostore okupane svjetlom

Jesu li pomirljive velike ostakljene površine, jedan od neprolaznih trendova u arjitekturi, ii visoka energetska efikasnost, koja je imperativ današnjice? S našim programom PVC kliznih stijena i to je moguće.

PORTES u ponudi ima klizne stijene bazirane na osnovnim serijama profila Kömmerling, sinonim za izniman dizajn i jednostavnost rukovanja, kao i vrhunska izolacijska i mehanička svojstva. Vrhunska Uf vrijednost profila jamči odličnu energetsku učinkovitost - s odgovarajućim ostakljenjem moguće je dobiti vrijednost UD koji zadovoljavaju čak i uvjete za pasivne kuće. Mogući su elementi od poda do stropa, a postoji nekoliko shema otvaranja.

Dakako, klizne stijene savršeno su kompatibilne s prozorima, vratima, roletama, griljama iz našeg proizvodnog programa.

 

PVC stolarija
 


Briga o okolišu i štednja energije

Očuvanje okoliša, održivost i minimalna potrošnja prirodnih resursa naše planete su obveza za svakoga tko je svjestan svoje odgovornosti za buduće generacije. Već dugi niz godina to je središnji motiv koji stoji iza Kömmerling programa PVC profila. Tako se, primjerice, za stabiliziranje sirovog materijala više ne koristi olovo nego kalcij i cink koji su prihvatljivi za okoliš - zaštićena greenline tehnologija.

Nenadmašne izolacijske vrijednosti PVC stolarije pomažu u smanjenju troškova za grijanje i hlađenje i smanjuju emisiju CO2 u naš zajednički životni prostor. Birajući PORTES PVC prozore i vrata i vi postajete dio europske ekološke elite.

 
Portes 2017 © :: powered by profine Croatia :: Buzz Guerrilla Design